Vigtigt at vide om Ludmilla

Sissel-Jo Gazan

You are here: Home - Uncategorized - Vigtigt at vide om Ludmilla


Vigtigt at vide om Ludmilla

Vigtigt at vide om Ludmilla Ad omveje og med varsom medf lelse skildres den sk bne som blev Ludmillas i et fiktivt steurop isk land under krigens forr ende indflydelse p menneskene

 • Title: Vigtigt at vide om Ludmilla
 • Author: Sissel-Jo Gazan
 • ISBN: 8702009196
 • Page: 409
 • Format: Paperback
 • Ad omveje og med varsom medf lelse skildres den sk bne som blev Ludmillas, i et fiktivt steurop isk land under krigens forr ende indflydelse p menneskene.

  • [PDF] Download Ü Vigtigt at vide om Ludmilla | by ↠ Sissel-Jo Gazan
   409 Sissel-Jo Gazan
  • thumbnail Title: [PDF] Download Ü Vigtigt at vide om Ludmilla | by ↠ Sissel-Jo Gazan
   Posted by:Sissel-Jo Gazan
   Published :2018-06-15T18:04:18+00:00

  One thought on “Vigtigt at vide om Ludmilla

  1. Filosofia Stine Nordskov Hansen on said:

   Jeg er normalt vild med SJG's bøger. Denne ville jeg gerne være vild med også, men den fængede ikke helt - alligevel gjorde jeg den færdig. Jeg overvejede at give den 2 stjerner - men jeg er vild med hende, så det kan jeg ikke.Måske jeg ikke helt forstod bogen. Og derfor havde jeg svært ved at koncentrere mig. Men vigtige og interessante emner, den omhandler - og den virker utroligt, næsten uhyggeligt, virkelighedstro.

  2. Nene La Beet on said:

   Endelig en dansk forfatter, som ikke lider af den "sygdom", jeg ofte klager over, at danske forfattere lider af. Har altid problemer med at definere det, men det er noget med at smage for meget på ordene, vælge svære ord frem for nemme, formulere sig "poetisk", hvor jeg ikke synes, indholdet kalder på det. Smagende, eller måske endda selvsmagende.Anyway, Sissel-Jo Gazan benytter sig af et angiveligt simpelt sprog, men det skal man ikke lade sig narre af. Der er megen dybde i denne historie [...]

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *